Web Analytics
Skip to main content

Reizigersadvisering

Gaat u naar een verre bestemming?
Dan geldt vaak het advies om u te laten vaccineren of malariamedicatie mee te nemen op uw reis. Het is mogelijk om u als patiënt van het Dokterscentrum Wijchen hierover bij ons te laten adviseren. U weet precies waar u heengaat en uw huisarts weet het meeste over uw medische situatie. Een beter advies op maat kunt u dus niet krijgen!

Voor informatie over verre reizen en reizigersadvisering klik op de volgende link

reizigersadvisering

Een verblijf in het buitenland kan een risico voor uw gezondheid inhouden. Ook als u al eens bent ingeënt tegen ziekten (als kind of voor een vorige reis) hebt u in veel gevallen aanvullende vaccinaties nodig. U kunt voor reizigersadvisering terecht bij Harry van den Berg en Marlotte Jansen , doktersassistente. Zij hebben hiertoe een aanvullende opleiding gevolgd. Apotheek Voor cliënten van apotheek van Poppel geldt, dat zij vooraf bij de apotheek langs kunnen gaan en dan de benodigde vaccins mee krijgen.

Bij het consult worden naast adviezen deze vaccinaties dan direct gegeven. Voor de andere apotheken kan na een telefonisch consult het recept al vooraf naar de apotheek worden gezonden, zodat de vaccins vooraf kunnen worden opgehaald. De vaccinatie kan dan direct bij het spreekuurconsult worden gegeven.

  • Dokterscentrum Wijchen

  •  024-6455100

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.