Web Analytics
Skip to main content

Over ons

Huisartsenpraktijk het Dokterscentrum Wijchen bestaat in deze vorm vanaf 1 juli 2010. Vanaf 1996 is op deze locatie huisartsenpraktijk ‘het Doktershuis’ gevestigd geweest, welke door huisarts Pim Mesker is gesticht en zijn oorsprong heeft in de Homberg sinds 1975. Het Dokterscentrum is hieruit voortgevloeid.

Het Dokterscentrum is een dynamische huisartsenpraktijk in Wijchen waar persoonsgerichte en continue zorg wordt geleverd met het basistakenpakket van de huisarts als uitgangspunt. Wij beperken ons in het Dokterscentrum Wijchen niet alleen tot het behandelen van een klacht, maar de functie en rol van de klacht bij de patiënt is daarbij voor ons van belang. We willen als huisartsen dan ook de patiënt in zijn geheel zien, behandelen en begeleiden.

Sinds 1998 is Harry van den Berg, huisarts, werkzaam op deze locatie. Nicol Aalbers, huisarts, heeft een deel van haar huisartsenopleiding in deze praktijk gedaan (2003) en is sinds 2010 als vaste huisarts werkzaam. Mathijs Veenendaal heeft zijn opleiding in 2021 bij het Dokterscentrum afgerond en is vervolgens als parttime huisarts het team komen versterken. Marjolein Hagemeijer werkt op deze locatie sinds 2003 als Physician Assistant.

NHG-accreditatie. Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft een systeem voor praktijkaccreditering ontwikkeld. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor de huisartsenzorg. Het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering® zorgt voor transparantie en maakt aan alle partijen – patiënten/cliënten, zorgverzekeraars, hulpverleners en overheid – zichtbaar dat de geaccrediteerde praktijk niet alleen voldoet aan landelijk vastgestelde normen, maar ook gericht werkt aan kwaliteitsverbetering. Het Dokterscentrum Wijchen heeft het accrediteringstraject met succes doorlopen en ontving het NHG-keurmerk. 

Opleidingspraktijk. Het Dokterscentrum Wijchen leidt huisartsen op in samenwerking met de Universiteit van Nijmegen. Per 1 maart 2024 start als nieuwe huisarts in opleiding: Elbrich Marra.

  • Dokterscentrum Wijchen

  •  024-6455100

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.